BEZORGING NAAR OPGEGEVEN ADRES IN NEDERLAND

Gratis bezorging vanaf €30!

Heeft u de bezorger gemist?
Als u na de tweede bezorging niet in staat bent geweest om op uw pakket aan te nemen, dan wordt u pakket bij de buren afgeleverd. Als deze ook niet de mogelijkheid hebben gehad om uw pakket in ontvangst te nemen, dan vindt u een bericht in uw brievenbus met daarin het adres van het PostNL kantoor waar uw pakket klaar ligt. U heeft hierna 3 weken de tijd om het pakket alsnog op te halen bij het PostNL kantoor. Lukt dit niet binnen deze 3 weken, dan wordt het pakket weer retour gezonden naar de afzender (LDScooters in dit geval).

Let er op dat u uw legitimatiebewijs meeneemt wanneer u uw pakket gaat ophalen we moeten kunnen verifieren dat u de juist persoon bent die het pakket komt ophalen.

Uw pakket door iemand anders laten ophalen?
Als u zelf niet in staat bent om uw pakket af te halen bij het toegewezen PostNL kantoor, kunt u er ook voor kiezen om dit te laten doen door iemand die u kent. Dit doet u door middel van de betreffende persoon te machtigen op de achterzijde van het bericht waar op staat bij welk PostNL kantoor uw pakket ligt.